Takorautaa syksyn pimeyteen

Hiljaista on blogin puolella ollut, mutta pienin askelin on joululahjapaja taustalla pyörinyt ja kaikenlaista pienempää ja isompaa on tullut askarreltua niin puusta, metallista kuin pehmeämmistäkin materiaaleista. Blogin puolelle tuotokset päätyvät kuitenkin vasta joulun jälkeen. Viikonloppuretkiäkään ei viime aikoina juuri lähiseudun leikkipuistoja kauemmas ole tullut tehtyä, joten retkeilypostauksetkin ovat saaneet odotuttaa itseään. Eipä tuolla syksyn harmaudessa kovin hehkeitä valokuviakaan olisi saanut. Parin viikon päästä koittaa kuitenkin taas lähtö Lapin lumille joulun viettoon, joten eiköhän viimeistään sieltä retkeilysisältöäkin blogin puolelle saada.

Meidän isin ykköharrastuksenahan on jo useamman vuoden ajan ollut kansalaisopiston puu- ja metallityöpaja, jossa puukkojen ohella on valmistunut mm. hienoja rimatuoleja ja erilaisia koruja. Välitöinä isompien projektien välillä on tänä syksynä syntynyt metallityötilojen varaston ylijäämälaatikon pyörötangon palasista kynttilänjalka ja kynttilänsammutin, kumpainenkin melko ex-tempore omasta päästä taivuteltuina yhden illan puhteina ahjon ääressä.





Kommentit

  1. Todella hieno kynttilänjalka ja kynttilänsammutin! Ihailen kyllä metallitöiden ammattilaisia. Siskoni ei halunnut luopua vanhoista metallituoleista terassilla vaikka entisöinti oli hankalaa ja tuoleja oli enää jäljellä kaksi kappaletta. Hän keksi, että voisi teettää uudet tuolirungot metallitöinä ja päällystämisen hoitaisi toinen ammattilainen. Tuli kyllä hienot neljä uutta terassituolia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nostan hattua siskolle! Moni olisi vain ostanut kaupasta uudet. Meilläkin on tällä hetkellä metallirunkoinen terassipöytä työn alla. Päätynee blogin puolellekin jossain vaiheessa kesää. :)

      Poista

Lähetä kommentti