Ulkona syömässä


Ravintolat menivät kiinni, mutta "ulkona syöminen" onnnistuu edelleen! Viime viikon tiistaina päätimme nautiskella hieman arjen luksuksesta keskellä tätä koronahässäkkää ja syödä päivällisen vähän omaa keittiötä kauempana.


Lähdimmekin siis lähiluontoon keittelemään trangialla sapuskaa ja nautiskelemaan ilta-auringosta raikkaassa ulkoilmassa. Kotona Pikkumurmelin kanssa vanhempainvapaalla oleva isi pakkasi evästarpeet ja ruokitun Pikkumurmelin vaunuihin ja lähti tallustelemaan kohti retkikohdetta ja töistä pyörällä tuleva äiti ajoi kaksikon kiinni puolimatkassa.


Ulkoilijoita riitti, mutta yllättäen aivan kaikki Utransaaren laavut eivät olleet täynnä ihmisiä. Olimme kuitenkin jo lähtökohtaisesti varautuneet jäämään jonnekin sivummalle, joten perustimme keittopisteemme Utransaaren edustalla olevan Pätsinsaaren eteläkärjessä olevalle taukopaikalle. Trangian vanha kaasupatruuna riitti juuri sopivasti kypsyttämään kana-tomaatti-kookos-pastamme ennen kuin päästi viimeisen pihahduksensa. Kyllä ruoka maistuikin hyvältä ilta-auringon paisteessa ulkona!


Lähistön oikeita ravintoloita on kuitenkin nyt yritetty sen verran tukea, että viikonloppuisin on tullut noutoruokaa haettua, kun "ulkona syöminen" sanan toisessa merkityksessä ei enää ole ollut mahdollista.

Kommentit

Lähetä kommentti